Roti Canai Pak Ostat

RM11.00

Roti Canai Viral Pak Ostat

Sebab apa kena rasa..?
๐Ÿ‘‰ Mudah di masak
๐Ÿ‘‰ Sangat sedap
๐Ÿ‘‰ Sedap makan macam tu je..

๐ŸŒนTambah malam2 lapar fuhh bertambah senang g sbb tak sampai 2 minit je siapโ—๏ธ

๐ŸŒนNak sarapan pagi pun tak de nak kalut2 p kedai cari roti canai..Semua mudah mcm abc ๐Ÿ˜˜..

๐Ÿ’ด Harga Rm 11
Dalam ada 7 keping…

Categories: ,

Nak share sikitlah kisah dengan roti canai ni camne boleh terjebak sampai orang duk kata semua aku nak buat

Kampung aku dekat Titi Serong Parit Buntar tu ada gerai makan sampai sekarang dekat situ ayah dan kakak duk jual roti canai dan juga pelbagai jenis lauk dan yang paling special lauk ciptaan arwah mak ku Ayam masak jintan.

Umur 13tahun dah pegang tepung roti canai.
Abah suruh belajar menebar walaupun takde latihan apa apa pun. Abah suruh jugak buat depan depan orang ramai. Bayangkan bertapa gemuruhnya waktu tu.

Bertapa hebatnya ayahku.
Dengan ilmunya itu sehingga harini aku teruskan generasi ini sehingga lah time pkp ni aku buat projek dan aku namakan roti canai aku Roti canai frozen pak ostat.

×

Powered by WhatsApp Chat

×